Doi tineri au fost reținuți de polițiștii din Blaj pentru comiterea mai multor infracțiuni

La data de 02 martie 2021, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 24 și 31 de ani, din comuna Jidvei, care sunt cercetați pentru furt, respectiv complicitate la furt și conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false de înmatriculare.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 27/28 februarie 2021, împreună cu un alt tânăr de 22 de ani, din comuna Jidvei, ar fi demontat și sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autoturism parcat pe raza localității Șpring, județul Alba, pe care le-ar fi montat pe un autoturism neînmatriculat în circulație.

Tânărul de 24 de ani ar fi condus autoturismul, pe drumurile publice din județul Alba, până în jurul orei 01.00, când a fost oprit, de un echipaj de poliție, pe raza localității Tăuni, comuna Valea Lungă.

În cursul zilei de azi, 3 martie, cele două persoane reținute vor fi prezentate în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24665 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*