Doi tineri au dat buzna într-o casă din Alba Iulia și au furat bunuri în valoare de peste 10.000 de lei. Unul dintre ei a fost reținut de poliție

retinutiPoliţiştii din Alba Iulia au continuat cercetările în dosarul penal privind un furt dintr-o casă în construcţie prin care a fost cauzat în prejudiciu de peste 10.000 lei şi care a fost reclamat poliţiei în dimineaţa zilei de 7 aprilie. Poliţiştii au stabilit că, tânărul identificat şi reţinut anterior, pentru comiterea furtului, a fost sprijinit de un alt tânăr.

La data de 5 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat şi reţinut pe C.P., de 24 de ani, din Alba Iulia care este bănuit de comiterea, împreună cu C.C.V., de 20 de ani, tot din Alba Iulia, a unui furt dintr-o casă în construcţie, situată pe strada Ipoteşti din municipiu. Se pare că cei doi tineri au pătruns prin efracţie în imobil şi au sustras obiecte sanitare, componente ale instalaţiilor şi scule electrice. Prin urmare, cercetarea penală a fost extinsă şi faţă de C.P. sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar poliţiştii au luat faţă de acesta măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 6 mai, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23254 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*