Doi soți au furat portofelul unei femei. Acesta a trimis o scrisoare de mulțumire jandarmilor din Alba

“Vă mulțumesc din suflet și sunt mândră, că în țara noastră, sunt instituții ca Jandarmeria!”

Aceste cuvinte încheie o scrisoare de mulţumire adresată Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba de către o doamnă, scrisoare prin care aceasta îşi exprimă aprecierea faţă de comportamentul exemplar avut de doi jandarmi aflați în misiune. Contextul în care doamna respectivă a ajuns să cunoască mai bine jandarmeria şi să-i recunoască valoarea a fost următorul: în după-amiaza zilei de duminică, 12 noiembrie 2017, doamna M. C. aflându-se la cumpărături într-un supermarket, din neglijență și-a lăsat portofelul pe un raft, iar un cuplu (soț și soție) l-au luat și au plecat nestingheriți. Ajunsă la casa magazinului și dorind să plătească cumpărăturile, aceasta a constatat lipsa portofelului, după care a luat legătura cu administratorul magazinului pentru a viziona imaginile de pe camerele de supraveghere în speranța găsirii celor vinovați. Doamna M. C. s-a deplasat la Poliția Municipiului Blaj unde a povestit cele întâmplate celor doi jandarmi și unui polițist, aflați în serviciu. Colegii noștrii s-au deplasat la fața locului și au început verificările, liniștind-o pe doamna M. C. și asigurând-o că problema se va rezolva în cel mai scurt timp. După aproximativ o jumătate de oră autorii au fost prinși iar doamna M. C. și-a recuperat portofelul în care se afla o sumă importantă de bani precum și actele personale.

       ”În acel moment am început să plâng de bucurie iar domnul jandarm mi-a înmânat portmoneul, l-am deschis și am observat că se află întreaga sumă de bani și actele personale. L-am întrebat pe domnul jandarm cum să le mulțumesc pentru faptul că mi-au găsit portmoneul iar acesta cu mirare mi-a spus “Doamnă noi suntem jandarmi, ne-am făcut doar datoria.În acel moment mi-am dat seama că domnul respectiv este mândru că este jandarm, lucru ce m-a impresionat foarte mult. 

Gestul doamnei de apreciere, printr-o scrisoare de mulţumire, a faptului că jandarmii i-au fost alături într-un moment neplăcut evidenţiază încă o dată calităţile morale şi profesionale, promptitudinea şi solicitudinea de care aceştia dau dovadă în toate situaţiile în care sunt chemaţi să intervină. La rândul nostru, asigurăm cetăţenii că, ori de câte ori ne vor solicita, vom interveni în cel mai scurt timp şi, în nicio situaţie, nu-i vom părăsi înainte de a-i ajuta să depăşească în totalitate dificultăţile cu care se confruntă.

 

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*