Doi minori din Blaj cercetați de poliție. Au furat o mașină de tocat carne și un cazan pentru țuică

politieÎn baza datelor şi informaţiilor obţinute în cadrul activităţii de cercetare a locului faptei coroborate cu cele obţinute în cadrul activităţilor investigative, la data de 8 aprilie, poliţiştii judiciari au stabilit că doi minori de 13 şi respectiv 15 ani sunt principalii suspecţi ai unui furt comis în noaptea de 1 spre 2 aprilie.

În fapt, la data de 2 aprilie, ora 07.55, prin apel de urgenta 112, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată că persoane necunoscute au pătruns într-un imobil situat pe strada Clujului din municipiul Blaj de unde au sustras mai multe bunuri în valoare totală de aproximativ 300 lei.

Cu ocazia cercetării locului faptei partea vătămată a reclamat poliţiştilor că în noaptea de 1 spre 2 aprilie, persoane necunoscute au sustras din bucătăria de vară o maşină de tocat carne şi un cazan pentru țuică, confecţionat din alamă.

În cauză se continuă cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. si pedepsită  de art. 208, 209, alin.1,lit. i din Codul Penal.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17499 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*