Doi minori din Alba Iulia au prădat de bani un bărbat. Un trecător a rezolvat cazul

furtPoliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, în data de 10 iunie, ora 09:40, prin 112, de către un cetăţean de 31 de ani din Alba Iulia, cu privire la faptul că a reușit să prindă doi suspecţi de comiterea furtului unei sume de bani, faptă săvârşită în dauna unui bărbat aflat pe stradă.

La faţa locului a fost dirijată imediat patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia iar din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că doi minori, de 16 şi 17 ani, din municipiul Alba Iulia, i-au sustras unui bărbat de 42 de ani din comuna Vidra, judeţul Alba, suma de 125 de lei, în timp ce se afla la intersecţia B-dul Revoluţiei cu C-lea Moţilor din municipiul Alba Iulia, moment în care au fost observaţi de către apelant şi urmăriţi de acesta până pe strada George Bariţiu unde au fost opriţi şi reţinuţi până la sosirea echipajului de poliţie.

Asupra celor doi minori a fost găsită suma sustrasă care a fost restituită păgubitului. Cei doi minori au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde poliţiştii le-au întocmit actele premergătoare cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29176 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*