Doi cetățeni bulgari, un bărbat și o femeie, au murit într-un accident rutier petrecut lângă Sebeș, pe autostrada A1 Deva-Sibiu

accident autostradaDouă persoane și-au pierdut viața, vineri, pe autostrada A1 Deva-Sibiu, în apropiere de Sebeș. Un TIR care oprise pe banda de urgență, după ce îi explodase un cauciuc, a fost lovit din spate, în lateral stânga, de un autoturism în care se aflau mai mulți cetățeni bulgari. În urma impactului, o femeie de 52 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta față, și un bărbat, de 69 de ani, aflat pe unul dintre locurile din spate, au decedat.  Șoferul care conducea mașina are 42 de ani. Deocamdată nu se știe cauza producerii accidentului. Bulgarii veneau din Olanda iar autoturismul lor tracta o platformă pe care se afla o altă mașină.

„Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și două autoturisme, circulația pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Deva – Sibiu este întreruptă la km 311, în zona municipiului Sebeș (județul Alba). Traficul este deviat provizoriu pe DN7 (DE68).” se arăta într-un mesaj postat în jurul orei 14.00 de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*