Doi bărbați, din Sebeș și Cugir, au fost reținuți și încarcerați la penitenciarul din Aiud, pentru executarea unor pedespe

La data de 21 aprilie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat și reținut un tânăr de 21 de ani, din Sebeș, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sebeș. Acesta a fost condamnat la un an și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni de conducere fără permis. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

La data de 22 aprilie 2022, polițiștii din Cugir au identificat și reținut un bărbat de 37 de ani, din Cugir, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Alba Iulia. Bărbatul a fost condamnat la un an și 8 luni închisoare, pentru conducere fără permis, conducerea unui autoturism cu număr fals de înmatriculare și conducerea, pe drumurile publice, a unui autoturism neînmatriculat. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

 

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*