Doi bărbați din Găbud au furat din mai multe case. Au fost identificați de către poliție

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Noşlac, la data de 26 ianuarie, s-a reuşit identificarea suspecţilor de comiterea a 4 infracţiuni de furt  de pe raza comunei Noşlac.

Astfel, s-a stabilit că în  perioada octombrie – noiembrie 2012, P.I., de 36 de ani şi I.V., de 51 de ani, ambii din Găbud, comuna Noşlac, au pătruns prin efracţie în 4 case nelocuite din localităţile Stâna de Mureş şi Găbud şi au sustras mai multe bunuri (o sobă, cazane de ţuică, moară de măcinat mere, electrocasnice şi electronice, deşeuri feroase, etc), pe unele dintre acestea valorificându-le le diverşi cumpărători sau la centre de colectare a fierului vechi.

Faţă de cei doi suspecţi a fost întocmite dosare penale în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. De asemenea, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a celor doi bărbaţi precum şi pentru recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele lor.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19082 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*