Doi bărbați, din Cugir și Sântimbru, posesori ai unor mandate de executare a pedepsei cu închisoare, au fost identificați, reținuți și duși la penitenciar

inchisoarea aiudLa data de 19 octombrie 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir l-au identificat şi reţinut pe R.A.D., de 31 de ani, din localitate, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani şi 214 zile, emis de Judecătoria Alba Iulia, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Întrucât bărbatul se sustrăgea executării pedepsei, la data de 5 octombrie 2016 a fost dat în urmărire. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei. 

Tot la data de 19 octombrie 2016, în jurul orelor 1800, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au depistat şi reţinut, pe un bărbat de 43 de ani, din comuna Sântimbru, posesorul unui mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18693 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*