Doi bărbați din Cugir au furat câteva sute de metri de cablu electric. Unul dintre ei a fost reținut

Doi bărbaţi din Cugir au fost identificaţi de poliţiştii, ca persoane bănuite de comiterea unui furt din magazia unei societăţi comerciale din oraş. Poliţiştii au constatat că unul dintre bărbaţi este bănuit şi de comiterea altor două furturi din societăţi comerciale şi l-au reţinut. 

La data de 26 aprilie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir i-au identificat pe doi bărbaţi de 33 şi 30 de ani, din Cugir, ca persoane bănuite de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa zilei de 16 aprilie 2018.

Se pare că cei doi bărbaţi ar fi pătruns, prin efracţie, în magazia unei societăţi comerciale din oraş şi ar fi sustras 330 de metri de cablu electric. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul de 33 de ani, cunoscut cu antecedente penale, este bănuit şi de comiterea altor două furturi din societăţi comerciale din Cugir, de unde ar fi sustras diverse produse alimentare şi nealimentare.

Poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de vineri, 27 aprilie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21549 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*