Doi bărbați din Alba Iulia sunt cercetați pentru furt dintr-o sală de jocuri de noroc din oraș. Au sustras peste 23.000 de lei dintr-un aparat

pacanelePoliţiştii din Alba Iulia i-au identificat pe doi bărbaţi de municipiu, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o sală de jocuri din Alba Iulia, faptă prin care au cauzat un prejudiciu în valoare de peste 23.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, la data de 16 iulie, au fost identificaţi S.V.C., de 34 de ani, şi O.E.M., de 35 de ani, ambii din Alba Iulia, care sunt bănuiţi de comiterea unui furt. În sarcina celor doi bărbaţi s-a reţinut faptul că, în noapte de 3 spre 4 februarie 2015, folosindu-se de chei potrivite şi profitând de neatenţia personalului, au sustras dintr-un aparat electronic de jocuri de noroc, suma de 23.715 lei. Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21761 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*