Doi bărbați din Aiud au fost reținuți de poliție, sub acuzația de furt. Ei sunt acuzați că au sustras mai multe unelte agricole

gratiiLa data de 20 iulie 2016, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au fost sesizați cu privire la producerea unui furt de unelte agricole. În urma cercetărilor efectuate, în data de 21 iulie 2016, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au identificat autorii furtului: M.C. de 30 de ani şi B.T. de 26 de ani, ambii din Aiud. Uneltele agricole au fost recuperate in întregime iar faţă de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuși in Centrul de Reținere si Arestare  Preventiva din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. M.C. si B.T. urmează sa  fie prezentați Instanței de Judecata in data de 22 iulie 2016,  cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228 alineatul 1 şi de articolul 229 alineatul 1 litera d din Codul Penal.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21144 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*