Doi bărbați au fost reținuți de poliție pentru furturi din societăți comerciale. Alte două persoane cercetate în stare de libertate

retinutLa data de 28 februarie, G.M.C., de 36 de ani, din judeţul Galaţi, T.A., o tânără de 29 de ani, din judeţul Alba , G.F.A., de 26 de ani din judeţul Maramureş și M.A., de 24 de ani, tot din judeţul Maramureş, reținuți la data de 27 februarie 2015 pentru comiterea mai multor furturi din societăți comerciale din județele Alba, Hunedoara, Maramureș și Neamț, prin care au cauzat prejudicii de peste 165.000 lei, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Față de T.A. și M.A. Parchetul a dispus cercetarea în stare de libertate, iar pe G.M.C. și G.F.A. i-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia care a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate.

Vă reamintim faptul că în urma a 7 percheziţii efectuate în data de 27 februarie 2015, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat mai multe bunuri susceptibile a proveni din furturi şi au reţinut 4 persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, fapte prin care s-a creat un prejudiciu de peste 165.000 lei.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, cei în cauză au pătruns prin efracţie, în societăţi comerciale din judeţele Alba, Hunedoara, Neamţ şi Maramureş şi au sustras telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, produse electronice, scule electrice, bunuri alimentare și nealimentare, produse cosmetice, țigări şi haine.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, scule electrice, bunuri alimentare și nealimentare, produse cosmetice, țigări şi îmbrăcăminte susceptibile a proveni din infracţiuni. De asemenea, poliţiştii au depistat 3 persoane, imediat după comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Carei, judeţul Satu Mare. În autoturismul cu care acestea se deplasau au fost găsite tablete şi laptopuri susceptibile a proveni din furt.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25900 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*