Doar doi candidați au trecut proba scrisă pentru asistent medical la Spitalul Județean Alba

proba scrisaÎn condiţii de securitate ridicate, în cursul zilei de luni, 24 februarie, la Alba Iulia s-a desfășurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea celor 15 posturi de asistenți medicali la Spitalul Județean Alba.

Dintr-un total de 58 de înscriși pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant, doar un candidat a fost selectat pentru interviu. Chirtes Dorin Nicoleta, care a avut 52 de puncte, s-a calificat pentru interviu.

În ceea ce privește ocuparea unui post vacant de asistent medical, situația este una similară. Și aici, din cei 14 participanți, unul singur a reușit să treacă de 50 de puncte. Negruțiu Adrian va merge la interviu în data de 26 februarie.

spital 01Pentru un post vacant de asistent medical principal, din cei patru candidați, nici unul nu a trecut proba scrisă.

În aceeași zi, Spitalul Judeţean a organizat concurs pentru un post de medic în specialitatea Hematologie. Aici s-a prezentat un singur candidat. Capriş Marinela Gabriela a obținut postul de medic.

Proba scrisă cât și corectarea lucrărilor s-au făcut sub supraveghere video.

Aici găsiți rezultatele probei scrise la concursul organizat de Spitalul Județean Alba.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22032 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*