DJ VADIM va „rupe” platanele la Habitat

În data de 27 septembrie, de la orele 22:00, la Habitat iși va face prezența o față inedită. Este vorba despre DJ VADIM (NINJA TUNE – UK), un producător independent de top, care colaborează cu talente de pe tot globul.

Născut în Rusia și stabilit în Londra, DJ VADIM vine tot timpul cu idei noi în ceea ce ține de muzică, fapt pentru care și-a înființat propria casă de discuri „Jazz Fudge” în 1994 și a semnat cu „Ninja Tune” în anul 1995. Cu peste 2500 de prezențe pe scenă, în peste 68 de țări, Vadim are un repertoriu muzical vast, care cuprinde genuri ca: hip hop, trip hop, soul, funk, grime, reggae, dub, electronic, dnb și multe altele. De-a lungul carierei a lucrat cu mulți muzicieni, cântăreți și grupuri care includ pe Dj Krush, Stevie Wonder, The Roots, Prince, Public Enemy, Dilated Peoples, Kraftwerk, Sly and the family stone, Fat Freddy’s Drop, Super Furry Animals, and Paul Weller. În 2002, Vadim a fost nominalizat pentru un Latin Grammy pentru colaborarea cu 7Notas 7Colores, iar apoi show-ul său de radio „Around the World in 8 Relays”, transmis de BBC World Service, a fost nominalizat pentru Sony Award.

DJ VADIM va oferi celor prezenți muzică de cea mai bună calitate și un show pe cinste. Warmup-up îi va aparține lui OG Michael, iar de after, responsabil va fi DJ Sauce de la „Facem Records”. Intrare 15 Ron.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19272 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*