Dj Radu, omul care ia pulsul distracției in Alba Iulia. Și nu numai…

Radu, ce ne poți spune despre tine ?

Lucrez la un post local de radio din Alba Iulia de 4 ani de zile iar în urmă cu 3 ani am început să fiu invitat ca MC în Clubul Allegria. După o vreme, m-am hotărât să dau tonul cunoscutelor petreceri studenţeşti din oraş. Alături de Tiberiu Moldovan, proprietarul Clubului Enjoy, am readus aceste party-uri  în ziua de marţi a fiecarei săptămâni. Am avut parte de o colaborare foarte frumoasă iar mai apoi alte locaţii din oraş au preluat această petrecere dedicată tinerilor. Aşadar,  vă pot spune că petrecereile studenţeşti le-am început sub numele de Dj Radu -„Radu Production”.

Ce a urmat după colaborarea pe care ai avut-o cu Clubul Enjoy ?

Au urmat foarte, foarte multe petreceri private unde am avut plăcerea să aduc buna dispoziție printre cei prezenți. Am fost între sute si sute de oameni, fie ca a fost vorba de banchete, baluri, majorate sau invitații pe care le-am primit de la alte  cluburi din oraş.

Unde te simţi cel mai bine?

Hmm… bună întrebare. Mă simt bine oriunde sunt invitat. Anul acesta se fac 3 ani de cand, în fiecare vară, pun muzică la piscina de la Winner’s Club Talnar. Și mărturisesc faptul că cea mai longevivă şi de succes colaborare o am cu George Țălnar. Pe de altă parte, pot spune că până în acest moment am “bifat” toate locațiile de distracţie din oraş, ceea ce nu e deloc ușor pentru mulți dj.  Să te menții într-un singur loc este uşor, dar să ajungi să fi chemat la diverse evenimente devine o mare provocare. Sunt bucuros să ştiu că oriunde am fost prezent lumea a fost mulţumită şi şi-a dorit ca eu să revin.

Care au fost cele mai reuşite petreceri la care ai luat parte?

Cele mai reuşite şi frumoase au fost petrecerile studenţeşti. Studenţii îşi aduc cu drag aminte de serile pe care le-am petrecut împreună în cel puţin două locaţii din Alba Iulia. Momentan sunt “rezident” în Club Allegria, alături de MC Kotto şi dacă se va dori voi organiza și aici “Student Night”. Una peste alta, toate party-urile sunt frumoase chiar dacă diferă de la caz la caz și de la locație la locație.

Ce înseamnă „Radu Production”?

E foarte smplu. E un nume de scenă, dacă vreţi. La petrecerile la care sunt invitat, la fel ca şi Kotto spre exemplu,  întreţin programul şi ca DJ dar şi ca MC.

Ai un playlist anume ?

Mereu îmi place să vin la petreceri cu ceva nou. Niciodată nu îmi fac de acasă un playlist şi vin cu el gata pus la punct pentru ca există șanse să nu se potrivească. Sunt atent mereu la oameni, la atmosferă așa că ma adaptez din mers.

Cum decurge un weekend pt tine?

De regulă incepe vineri seara dar au fost cazuri când am avut petreceri şi joia. Vineri seara petreceri private, sâmbăta, de la 10:00 până la ora 13:00, mă puteţi asculta la radio iar pe timpul verii eram prezent la piscină până către orele 20.00. Seara de sâmbătă, în funcţie de petreceri, mă găsiţi în Club Allegria.

La ce evenimente eşti invitat de obicei?

Onorez majorate, botezuri, nunţi, banchete, baluri, seri tematice. La nunţi sunt invitat în postura de Dj. De multe ori singur dar şi în combinaţie cu diverse trupe. Am o strânsa colaborare cu o trupă tânăra din Alba Iulia: este vorba de băieţii de la The Puzzles dar şi cu Tudor Man alături de banda lui.

Îţi place ceea ce faci?

Dacă nu-mi plăcea cu siguranţă se simţea acest lucru. Eu imi ador munca așa că mă pot considera un om norocos. Și încă ceva… mă bucur că iubita mea îmi este alături în tot ceea ce fac, altfel nu aș fi reusit. Iubesc și sunt iubit de cea mai frumoasă fata din lumea asta . Te iubesc Andreea Moldovan 🙂

Cum te găsesc cei interesați?

Este foarte simplu. Mă găsesc pe facebook la adresa www.facebook.com/RaduProductionOfficial. Si nu uitați: evenimentul frumos din viaţa voastră este misiunea mea. Alege calitate şi vei rămâne cu amintiri plăcute de la cea mai tare petrecere din viaţa ta. Dj Radu aka Radu Production…

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19063 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

2 Comments

  1. citez ” Niciodată nu îmi fac de acasă un playlist şi vin cu el gata pus la punct pentru ca există șanse să nu se potrivească” :)))
    in clubul iq se vedea in oglinda din spatele pupitrului un notepad deschis cu numele pieselor ce le urma sa le pui in club :))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*