Dispensarul medical de pe strada Mitropolit Andrei Șaguna din Blaj, a intrat în reabilitare. Investiție de peste 420.000 de lei din bugetul local

dispensar blajCabinetele medicale situate pe strada Mitropolit Andrei Șaguna din Blaj au intrat săptămâna trecută într-un proces de reabilitare totală, valoarea investiției fiind de 426.685 de lei. Durata de execuție va fi de 3 luni, timp în care se va realiza reabilitarea completă a clădirii precum și modernizarea instalațiilor electrice, termice, sanitare și de canalizare.

Clădirea în suprafață de 160 de mp este sediu pentru 3 cabinete individuale care deservesc aproximativ 6000 de pacienți din Blaj și din împrejurimi.

Primăria Municipiului Blaj realizează această investiție doar în acest moment pentru că începând cu anul 2008 nu a mai existat cadru legal pentru efectuarea lucrărilor la imobilul în cauză.

Acesta s-a aflat sub incidenta Legii 68/2008 privind concesionarea sau vânzarea cabinetelor medicale. Anul trecut toți cei 3 medici și-au exprimat opțiunea conform acestei legi și au refuzat achiziționarea spațiului alegând concesionarea până în anul 2019.

În aceste condiții Primăria Municipiului Blaj a luat act de deficiențele și disfuncțiile clădirii, a demarat lucrările de modernizare urmând să iși recupereze investiția din valoarea concesiunii.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*