„Din inimă pentru viaţă”. Nelly Năstase și prietenii săi luptă pentru viaţa unui băieţel de 5 anişori.

Anamaria Ferentz, Cristina Darha (Unik), Claudia Ghiţulescu, Nadir Tamuz şi Alin Văduva sunt doar câteva dintre vedetele care au acceptat să i se alăture lui Nelly Năstase în cadrul campaniei „Din inimă pentru viaţă” care are ca scop strângerea de fonduri pentru salvarea vieţii lui Sebastian Lungu, un băieţel de numai 5 anişori care trece prin clipe cumplite.

Drama lui Sebatian Lungu. Cazul lui Sebastian este de-a dreptul emoţionant. S-a născut pe 3 august 2007, la Bucureşti, şi a venit pe lume aproape mort, cu un scor Apgar 1. Resuscitarea lui nu s-a făcut imediat şi din cauza lipsei de oxigen, creierul i-a fost grav afectat, în special acei centrii nervoşi care ţin de coordonarea mişcărilor. A fost în comă timp de două săptămâni şi de atunci duce o luptă continuă pentru viaţă.  La externare nu plângea, nu vedea, nu auzea şi nu se hrănea singur. În ciuda tuturor obstacolelor, părinţii săi nu s-au dat bătuţi. După ani de drumuri la medici, de operaţii şi terapie zilnică, Sebastian câştigă, cu fiecare zi care trece, lupta aproape ireală cu moartea. Acum  vede, aude, zâmbeşte, râde şi gângureşte. Îşi recunoaşte părinţii şi se bucură. Are jucării, melodii şi reclame preferate. Deocamdată însă, nu mănâncă singur, nu merge şi  nu-şi poate folosi mânuţele pentru a se juca. Îngrijirea lui Sebastian necesită însă eforturi financiare peste puterile familiei. Costurile tratamentului şi recuperarea în străinătate sunt extrem de ridicate. Deplasările la Viena costă 10.500 de euro, o lună de recuperare în Germania costă 30.500 de euro iar implantul cu celule stem, la Dusseldorf, costă 10.000 de euro. În 2009 şi 2010, părinţii lui Sebastian nu au mai putut pleca la clinica din Germania, pentru recuperare, deşi recomandarea a fost să meargă de două ori pe an. Iar în România, cu greu se pot găsi persoane calificate pentru recuperare. Şi pentru că orice ajutor financiar înseamnă un pas în plus în recuperarea lui Sebastian, Nelly Năstase s-a implicat necondiţionat în acest caz şi s-a alăturat luptei pe care Sebastian o duce pentru a trăi.

“Din inimă pentru viaţă”! Acesta este titlul campaniei prin care Nelly Năstase împreună cu mai multe vedete din România, care au acceptat să-i fie alături, îl dau pentru a-l ajuta pe Sebastian. Evenimentul va avea loc vineri, 14 decembrie, de la ora 23.00, în clubul „Prive” din Bucureşti (str. Academiei, nr. 35, în fosta locaţie Cuando. “Vom cânta împreuna pentru Sebastian, un copil minunat care are nevoie zilnică de terapie şi medicaţie, precum şi de alte operaţii . Banii care se vor strânge din vânzarea biletelor pentru concert, din participarea la tombola ce se va desfăşura în cadrul evenimentului şi din licitatarea obiectelor donate, vor aduce o rază de lumină în familia micuţului Sebastian şi vor contribui la speranţa de viaţă a acestui copil. Va avea loc şi o prezentare de modă a Casei „Lii Lou”, cea care va dona şi o superbă rochie de seară şi care vă va delecta cu ultimele tendinţe în design vestimentar”, a precizat Nelly Năstase, organizatorul acestui eveniment. În sprijinul lui Sebastian vor cânta, pro bono, Anamaria Ferentz, Cristina Darha (Unik) , Claudia Ghiţulescu,  Nadir Tamuz şi Alin Văduva. De asemenea, campionul naţional şi european la motociclism, Cătălin Cazacu va dona pentru Sebastian banii obţinuţi în urma licitării ultimului său trofeu dar şi a unei căşti şi a unei perechi de mănuşi. Evenimentul se bucură şi de aportul sponsorilor DNB PR & Events , firma Denisei Nechifor şi a Dianei Beciu , Atelierul L ‘ii Lou, firma de bijuterii Cielo Venezia, Cătălin Cazacu şi Houston Dental Clinic.

Nelly Năstase. S-a remarcat de-a lungul anilor prin implicarea în cazuri umanitare aproape imposibil de rezolvat. Pe lângă faptul că este şi o mamă devotată, care a luptat pentru binele propriului său copil, e percepută  ca un apărător al drepturilor umane. În acelaşi timp, Nelly este un recunoscut model, actriţă şi prietenă desăvârşită. Totodată, este revelaţia celei mai recente comedii româneşti, „Minte-mă frumos”. Aici, a  interpretat roul Martei, făcând senzaţie în rândul publicului. „Sexy, seducătoare, puternică, expresivă şi  potrivită perfect pentru personajul care trebuia creat”, sunt comentariile celor care i-au apreciat interpretarea. A reuşit să dea viaţă unui personaj care rămâne în memoria spectatorului. Un personaj cu şarm şi stil, care aduce o notă de eleganţă întregului film şi care te face să te gândeşti la cum te-ai putea simţi dacă ai fi în locul personajului masculin sedus de Marta! După succesul pe care l-a înregistrat cu interpretarea din „Minte-mă frumos”, Nelly Năstase a prins gustul actoriei şi vrea mai mult. Vrea să muncească în continuare, pentru a se perfecţiona în această meserie şi pentru a putea interpreta şi alte roluri. E cea de la care a plecat ideea campaniei “Din inimă pentru viaţa” dedicată lui Sebastian Lungu.

Anamaria Ferentz. Artist desăvârşit, cântăreaţă, actriţă, scriitoare, pictoriţă! Viaţa şi cariera ei au fost legate de Bacău, Constanța şi Bucureşti. Şi-a început cariera muzicală încă din şcoală, dar s-a lansat cântând în trupă Demmo, devenind apoi un veritabil sex-simbol. Cântecele trupei Demmo au devenit repede hituri şi au fost ascultate şi îndrăgite de romanii de pretutindeni. Anul 2006 îi aduce artistei schimbări în domeniul muzical, începând un nou drum ca artist solo. Tot în acelaşi an, Anamaria este onorată cu „Trofeul Micului Cititor”, premiu oferit de copii, pentru cartea de poveşti “Oscar, minunatul meu căţel”. În anul 2009, Anamaria a realizat cele mai multe succese pe plan profesional, lansând „Fresh”, primul său album solo, obţinând licenţa în pedagogie muzicală şi jucând în celebrul film „Concertul”, al marelui regizor Radu Mihaileanu, film nominalizat la Globurile de Aur în 2011. De doi ani locuieşte în SUA unde a plecat pentru realizarea unor proiecte muzicale. Vine foarte des în ţară pentru persoanele care-i sunt dragi şi pentru proiectele muzicale. Pe lângă activităţile artistice complexe, Anamaria este prezenta la multe acţiuni caritabile, oferindu-şi ajutorul ori de câte ori poate, mai ales copiilor.

Cristina Darha (Unik). Originară din Baia Mare, s-a remarcat cu piese precum “Plec”, “O mie de ploi” sau “Ai grijă de sufletul meu”. A urmat Facultatea de Muzică, dar şi cursuri de actorie, pentru că şi-a dorit să înveţe cât mai multe, pentru a fi o adevărată profesionistă. În prezent, Cristina pune la cale mai multe programe pentru evenimente mari în care abordează diferite genuri muzicale, de la jazz, la house şi chiar la muzică populară.

Claudia Ghiţulescu. Este în primul rând mândră că s-a născut la Craiova. Este în zodia Scorpionului, pe care o adoră, şi în care crede cu tărie. Pasiunea ei pentru muzică vine din copilărie, iar cariera ei a fost construită cu ajutorul unor oameni care-i sunt foarte dragi: familia ei, verişoara Mariana Ionescu Căpitănescu şi familia Chiriac, sunt cei care au susţinut-o şi au crezut în talentul ei. Aşa a ajuns astăzi una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică etno.

Nadir Tamuz. S-a remarcat în competiţia X-Factor, difuzată de Antena 1, reuşind să cucerească inimile românilor, dar mai ales pe cele ale româncelor. Cariera lui muzicală continuă, pentru că Nadir crede în ceea ce poate oferi publicului.

Alin Văduva s-a remarcat tot la concursul X-Factor, unde a obţinut locul II, fiind unul dintre acei caracaleni plecaţi de acasă să cucerească lumea. La doar 14 ani începea cursurile de canto, muzică uşoară, la Palatul Copiilor din Craiova, apoi a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă “Cornetti” din Craiova, secţia muzică uşoară, pornind spre o adevărată carieră muzicală. În palmaresul lui sunt aproximativ 50 de premii obţinute la festivaluri concurs, naţionale şi internaţionale. În prezent abordează diverse stiluri muzicale precum funk , soul, jazz, rock, disco sau R&B.

Cătălin Cazacu. Este un motociclist care se pregăteşte să concureze cu cei mai buni din întreaga lume, după multă muncă susţinută cu mari eforturi. Se va întoarce în campionatul mondial, în 2013, după un an de antrenamente şi participări la concursuri, de unde vrea să aducă măcar un podium acasă. Crede în acest lucru şi este convins că va putea face asta. Va fi o premieră pentru motociclismul românesc şi un nou titlu pentru el. Şi-a început cariera la vârsta de 11 ani, în 1995, pe… o Mobră. Pe timpul acela, cursele aveau mai multe clase de juniori şi se organizau pe aeroporturi. A avut norocul de a fi descoperit de un antrenor care l-a “crescut” şi pentru al cărui club a “alergat” până acum şase ani. Acum poate spune că realizările pe care le-a avut au depăşit cu mult ceea ce visa când a început. Motociclistul a reuşit să câştige de mai multe ori titlul naţional, la mai multe clase, a fost câştigător al competiţiei “European Riders Cup” şi a ajuns să fie pilot al uneia dintre cele mai puternice echipe din Campionatul Mondial de Superbike.

 Nu uitaţi: Nelly Năstase şi prietenii, vă aşteaptă să vă alăturaţi campaniei „Din inimă pentru viaţă”. Vineri, 14 decembrie, de la orele 23.00, în club „Prive”. „Cântăm împreună pentru Sebastian”!

Despre Redacția ProAlba 30194 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*