„Din Inimă pentru Inimi!” O acțiune caritabilă inițiată de tânăra Ana Maria Jurju din Sebeș, căreia i se alătură autoritățile locale

Primăria Municipiului Sebeș, Serviciul Public de Asistență Socială Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș se alătură cauzei nobile propuse de domnișoara Ana Maria Jurju, cu speranța că și Sebeșul poate deveni orașul faptelor bune. “Din inimă pentru inimi”, este o acțiune caritabilă destinată unor familii defavorizate din Sebeș și din localitățile aparținătoare, prin care ne propunem să colectăm alimente neperisabile și dulciuri, care să aducă zâmbetul pe buze și în casele unde viața a pus la încercare destinul unor oameni. Vom duce mai departe bucuriile pe care dumneavoastră le oferiți în familii cu copii a căror vârste sunt cuprinse între 2 ani și 17 ani, unii dintre ei orfani.

Prin intermediul Serviciului Public de Asistență Socială Sebeș au fost identificate 10 familii pentru care sprijinul comunității ar fi binevenit. Instituțiile partenere pun la dispoziția tuturor celor dornici să ofere o mână de ajutor câteva centre de colectare.

În zona Petrești, la sediul Centrului de Zi, situat în strada Energiei nr. 2, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30 – 17.00; la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș (zona centrală), de luni până duminică, în intervalul orar 8.30 – 18.00 (vă stăm la dispoziție și la numerele de telefon 0258-732939, 0745-269157); în Lancrăm, la Casa Memorială „Lucian Blaga”, de marți până duminică, în intervalul orar 10.00-16.00 (telefon: 0285-887153). O mână de ajutor ne oferă și Fanfara din Petrești, la sediul căreia se pot colecta alimente și din sânul căreia s-a născut această idee, precum și restaurantul Giorgia (inclusiv la căsuța amplasată în Parcul Tineretului).

Să fim generoși și să dăruim din ceea ce avem, în spiritul Crăciunului!

Sebeș, orașul faptelor bune!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22045 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*