Diana Dobra (VCST): “Să ajung să lucrez în industria automotive a fost o adevarată provocare.”

PSDI Cornel Comsa Europarlamentare

Cine este Diana Dobra?

Simplu:  doar eu

Sunt absolventă a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune, masterandă în International Business Management, căsătorită, 30 de ani, din Alba Iulia.

Ca si pasiuni pot enumera: sport (alergat și înot), citit și călătorii.

Îmi place să cred despre mine, că sunt o persoană dinamică, analitică și gata să soluționez orice provocare într-un termen cât mai scurt.

Numele Diana aparține zeiței vânătorii în mitologia romană; ea era faimoasă pentru puterea, grația atletică și frumusețea sa. În afară de frumusețe, care este vizibilă, ce consideri că ai mai adoptat de la această zeiță?

Mulțumesc pentru asociere și compliment!

Interesant, dar până acum nu m-am gandit la o astfel de comparație.

Ceea ce cred ca mă reprezintă și pot considera că am adoptat, ar fi protejarea animalelor; ma pot imagina cutreierând pădurile însoțită de un grup de câini …dar nu pentru vânătoare, ci doar pentru o plimbare de relaxare.

De când faci parte din echipa VCST Alba?

Luna aceasta, mai exact în 28 Martie, se vor împlini 3 ani, de când fac parte din această echipă frumoasă și închegată.

Poți să ne detaliezi parcursul tau în cadrul companiei?

Lucrez  în domeniul achizițiilor încă de la debutul meu profesional – mai bine de 7 ani, trecând prin diverse sectoare industriale, de la industria alimentară la cea electrică,  intrând în contact cu parteneri de pe întreg globul pământesc.

Să ajung să lucrez în industria automotive a fost o adevarată provocare.

La început achiziționam o gamă mai largă de articole (piese de schimb, ambalaje, echipamente de protecție și birotică, uleiuri și emulsii ) iar odată cu creșterea și dezvoltarea companiei, am ales să mă axez mai mult pe piese de schimb și produse necesare in procesul de productie.

În cursul anului trecut, pe lângă jobul zilnic, ai fost aleasă de angajați, să faci parte din echipa Reprezentanților Salariaților. Ce înseamnă acest lucru pentru tine și cât de provocator este acest rol?

M-am bucurat enorm sa fiu aleasă în acest rol de Reprezentant al Salariaților!

In acceptiunea mea acest rol înseamnă, pe lângă faptul de a fi aproape de colegi și exercitarea unei munci constante de documentare, de negociere interpersonală și interdepartamentală.

Este un domeniu nou si vast, însă asta mă ajută să imi dezvolt și să imi perfecționez diverse competențe, cum ar fi:  comunicarea eficientă, planificare și organizare, gândire analitică și obiectivă.

Dacă ar fi să definești în câteva cuvinte Departamentul Supply Chain din care faci parte, care ar fi acelea?

Dinamism, responsabilitate, cooperare, provocare, performanță, entuziasm, devotament.

Asa cum mentionai la inceputul acestui interviu, printre pasiunile tale se numara si sportul. Pentru ca aceasta pasiune este atat de mare, ai creeat o legatura cu ea si la locul de munca 😊

Impreuna cu mai multi colegi alcatuiti un grup de maratoniști care poartă numele de VCST Runners. De ce această activitate și cum te simți alături de ei?

Am practicat acest sport în timpul liceului și al facultății, însă o perioadă bună de timp am renunțat la el. Odată cu intrarea în acest grup am redescoperit plăcerea, dar și beneficiile practicării acestui sport …….și să nu uităm de zicala ‘’O minte sănătoasă într-un corp sănătos!’’

Îmi cunoșteam colegii înainte de a intra în acest grup, dar alergatul ne-a apropiat, iar micile divergențe apărute la locul de muncă, le putem depasi mult mai ușor.

Toți sunt oameni foarte faini !

Ce părere ai despre oportunitățile de promovare și dezvoltare profesională în cadrul VCST Alba?

În VCST Alba există un mediu de lucru proactiv, competitiv, orientat spre îmbunătățire și autodepășire, iar cu o atitudine pozitivă și colaborativă, nu poți decât să te dezvolți profesional și personal. Important este să iți dorești acest lucru.

Dacă ar trebui să descrii în trei-patru cuvinte VCST ca angajator, care ar fi acelea?

  • Responsabilitate
  • Încredere și siguranță
  • Profesionalism.
Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18399 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*