„Dialogul şi comunicarea ca exerciţiu de relaţionare” este tema lunii noiembrie a Seratelor Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba

Consiliul Județean Alba şi Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba vă invită vineri, 22 noiembrie 2019, începând cu ora 18:00, la o nouă întâlnire cu Seratele Bibliotecii. Evenimentul se va desfăşura şi de această dată la sala de lectură a bibliotecii, într-un cadru al cărţilor, al dialogului şi al creativităţii.

Tema propusă pentru luna noiembrie este una cât se poate de interesantă – Dialogul şi comunicarea ca exerciţiu de relaţionare. Subiectul a fost propus de participanţi la ediţia anterioară şi va fi dezbătut în cadrul unor discuţii moderate de părintele Pimen de la mănăstirea din Oarţa de Sus. Cei prezenţi vor participa la un adevărat dialog de idei, însoţit, ca de fiecare dată, de momente muzicale şi artistice într-o ambianţă pe cât de plăcută, pe atât de incitantă. În acest sens, publicul vor avea ocazia să discute şi să dezbată şi pe marginea unor cărţi aflate în colecţiile bibliotecii, propuse pentru această întâlnire de suflet.

Seratele bibliotecii se desfăşoară în parteneriat cu Asociaţia „Sfânta Magdalena” din Oarţa de Sus, având ca scop asigurarea unui spaţiu socio-cultural dedicat întâlnirilor periodice ale membrilor comunităţii, în care se dezbat teme culturale, sociale, morale, spirituale, însoţite de lecturi, momente lirice şi muzicale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21813 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*