Dezbatere publică “Suntem pregătiţi pentru clasa pregătitoare?”

Organizaţia Femeilor Liberale şi Comisia de educaţie a PNL Alba, organizează  joi, 1 martie, la Sala de Conferinţe a Hotelului Parc, începând cu ora 18 dezbaterea publică “Suntem pregătiţi pentru clasa pregătitoare?” La dezbatere sunt aşteptaţi să participe părinţi, cadre didactice, ONG-uri, jurnalişti, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba.

Scopul acestei dezbateri este de a discuta  problemele determinate de aplicarea noii Legi a Educaţiei, în special cele referitoare la introducerea clasei pregătitoare. Prin această întâlnire ne dorim să facem o analiză a situaţiei create în şcoli de apariţia noii metodologii privind înscrierea copiilor în clasa pregătitoare, respectiv clasa I. Ne dorim să identificăm principalele probleme cu care se confruntă părinţii şi să oferim consiliere în ce priveşte metodologia şi calendarul înscrierii copiilor la şcoală.

Dezbaterea este organizată la solicitarea unor părinţi şi a  unor cadre didactice care au semnalat, cu îngrijorare, existenţa unor probleme referitoare la introducerea clasei pregătitoare în şcoală.  Elena Ignat, responsabil al Comisiei de educaţie din cadrul PNL Alba consideră că: “Este nevoie să ne implicăm activ pentru a nu face experimente pe seama copiilor noştri. Să încercăm, toţi factorii implicaţi în actul de educaţie, să găsim soluţiile cele mai bune care să ne dea certitudinea reuşitei în educaţia tinerei generaţii.”

topodwihack mobile apk скачать

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*