Desfășurare de forțe a poliției la Alba Iulia și în mai multe localități învecinate

IPJ Alba a desfășurat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Alba Iulia şi pe raza localităţilor rurale arondate, pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi  contravențiilor.

Au fost legitimate 293 de persoane, verificate 241 de autovehicule şi 34 de societăţi comerciale şi au fost identificate 8 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. A fost luată măsura reţinerii faţă de o persoană.

Luni, 29 ianuarie 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Municipiului Alba Iulia şi Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos, au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia şi în localităţile rurale arondate municipiului.

La acţiune au participat, în total, 59 de poliţişti de ordine publică, rutieră, şi investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba. Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 293 de persoane  şi verificate 34 de societăţi comerciale.  S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 241 de autovehicule. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au identificat 8 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt,  înşelăciune, distrugere şi lovire. Totodată, au fost constatate 208 abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 45.315 lei, din care 21 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 178 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22618 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*