Deputatul Ioan Dîrzu, după demisia din fruntea PSD Alba: „Mi-am depus mandatul în mod onorabil, prin asumarea răspunderii.”

ioan dirzu”Rezultatul de 26,5 la sută nu m-a mulțumit. Mandatul meu de președinte  a fost depus în mod onorabil, prin asumarea răspunderii, urmând ca în perioada imediat următoare Biroul Permanent Național să decidă un președinte interimar cu care să construim în continuare, iar alegerile parlamentare să aducă un procent foarte bun pentru noi”, a spus Ioan Dîrzu, vineri, la scurt timp după ce a demisionat din fruntea social democraților din județul Alba.(detalii aici)

El a mai precizat că, în cursul zilei de vineri, la PSD Alba va avea loc o întrunire pentru a se analiza propunerile pentru interimatul președinției organizației județene. Oricum, viitorul președinte va avea nevoie de girul celor de la centru. Dîrzu a mai declarat că „are mare încredere în electoratul din județul Alba, că votul obținut în toamnă va aduce bunăstare pentru toți cetățenii României, inclusiv pentru cei din județul nostru.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22003 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*