Deputatul Cornel George Comșa și-a lansat candidatura la Primăria Brașov. I-au fost alături Steven Borncamp, Monica Ardeleanu și Marius Moga

cornel comsaDeputatul independent Cornel George Comșa și-a anunțat în mod oficial intrarea în competiția electorala pentru Primaria Brasov. Alături de el, într-o conferință de presă atipica, au fost Steven Borncamp și Monica Ardeleanu, reprezentanții Green Building Council România, precum și renumitul producator și compozitor Marius Moga.

Candidatul independent la Primăria Brașov, pune accent pe valorile familiei. Conceptul de „Familie” este cel care va defini întreaga sa campanie pentru Primăria Brașov, în sensul în care candidatul independent Comșa vede Brașovul ca o mare familie, o comunitate integrată, în care fiecare contribuie la bunul mers al orașului și beneficiază în aceeași măsură de oportunitățile și lucrurile bune pe care acesta le are de oferit.

„Am o strategie destul de simplă, nu o să o dezvălui în totalitate, dar ce pot să vă spun este că în fiecare zi voi avea întâlniri cu grupuri de cetățeni, din toate cartierele, în așa fel încât să creez o emolație care să meargă natural la ei, până în campanie. dacă ies să dau mărțișoare și flori, este ceva ridicol în secolul XXI, mai ales că brașovenii, care sunt oameni deștepți, așteaptă altceva.”, a declarat pentru Transilvania News, candidatul independat la Primăria Brașov, Cornel George Comșa.

comsa si mogaAnalizand la rece situația economică și demografică a orașului, Comșa și-a arătat îngrijorarea față de îmbătrânirea Brașovului și relativa inhibare a investitorilor de a veni în Brașov. Plecarea tinerilor pregătiți către orașe mai ofertante – București, Cluj sau chiar Timișoara sau Iași este după părerea candidatului prima care trebuie oprită, în acest sens fiind construită și viziunea de „guvernare a Brașovului” pe care deputatul a explicat-o în detaliu.

Cornel Comșa susține ca infrastructura, investițiile și educația sunt principalii piloni care pot consolida orașul, cu efecte benefice pentru toate categoriile sociale, indiferent de vârstă ori profesie. Primarul și instituțiile administrației locale sunt cele care trebuie să joace un rol de intermediar între nevoile investitorilor străini sau români și necesitățile de dezvoltare ale orașului, prin oamenii săi.

Dupa modelul unor orașe din Germania de Est sau după modele de dezvoltare aplicate în Emiratele Arabe Unite sau în unele tări asiatice emergente, Comșa intenționează să proiecteze și să construiască – atrăgând fonduri și nu folosind banii brașovenilor – un oraș complet nou, care să se integreze organic cu Brașovul actual, să îl ridice și să îl revitalizeze.

Preocuparea pentru acest nou „Smart city al Brașovului” este dublată de cea pentru orașul vechi (actual), care trebuie consolidat, întreținut și înfrumusețat pentru a putea susține prestigiul și calitatea brandului turistic pe care Brașovul și le-a dobândit deja.

Mai jos găsiți mesajul pe care îl transmite brașovenilor, candidatul independat, Cornel George Comșa.

Sursă: transilvanianews.ro

FOTO: Transilvania News

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*