Deputat Clement Negruț, președintele PMP Alba: „Toți cei care cred în principiile dreptei trebuie să se unească alături de PMP, pentru a salva această țară.”

clement negrut 01Așa cum era extrem de ușor de prevăzut, minciunile ministrului tehnocrat de la transporturi au fost nimic altceva decât minciuni. E adevărat însă că sunt minciuni de tehnocrat, adică minciuni argumentate, nu ca cele ieșite din gura unor politicieni. Nici nu ne mai mirăm, bucata de autostradă demolată acum mai bine de un an rămâne închisă chiar și astăzi când, după cum ni s-a promis, ar fi trebuit să putem circula pe ea. Iar în această situație ne întrebăm cu ce sunt mai buni acești tehnocați ajunși în Guvern cu binecuvântarea celor două partide ale USL-ului, PNL și PSD? Cu ce sunt ei mai buni decât miniștrii din guvernul condus de Victor Viorel Ponta?

De când sunt la guvernare, conduși de  Dacian Julien Cioloș nu au făcut NIMIC! Ne-am pricopsit cu unii miniștri care, ori nu au legătură cu domeniul pe care îl conduc, ori sunt specialiști de mâna a doua, care nu înțeleg sistemul nici după 10 luni de guvernare și care sunt preocupați de propria imagine mai mult decât politicienii cu state vechi. Guvernul tehnocrat este dezamăgitor din punct de vedere profesional. Miniștrii domnului Cioloș în loc să facă ceea ce-i recomandă numele, adică să prezinte proiecte consistente, în baza experienței profesionale, interconectate cu agenda cetățeanului, sunt obsedați de propria imagine.

La finalul acestei guvernări, când vom trage linie pentru a vedea ce s-a făcut, ce au realizat acești oameni care-și spun profesioniști, vom vedea că România a bătut pasul pe loc, a rămas încremenită în durerile și lipsurile de pe vremea penalului Ponta. Durerea ar fi și mai mare dacă după o asemenea guvernare ne-am trezi din nou cu PSD-ul pe cap, pe fondul unei prestații jalnice și lașe a PNL-ului. Toți cei care cred în principiile dreptei trebuie să se unească alături de PMP, pentru a salva această țară din mâinile incompetenților îmbrăcați în tehnocrați și a politicienilor demagogi. România trebuie să-și construiască un viitor mai bun!

Preşedinte PMP Alba,

Deputat Clement Negruţ

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21062 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*