Deplasare a Ministrului Culturii și Identității Naționale la Bruxelles

Ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer-Daniel Breaz, va participa în data de 6 iunie 2019 la conferința de presă EUROPALIA, care va avea loc la Palatul Egmont din Bruxelles.

În cadrul conferinței de presă, găzduită de ministrul Belgian de externe, Didier Reynders, va fi anunțată Ediţia a 27-a a Festivalului EUROPALIA, care va începe la 1 octombrie 2019 şi în cadrul căreia România are, în premieră, statut de invitat de onoare. De asemenea, la eveniment vor participa preşedintele EUROPALIA International, Contele Jacobs de Hagen, şi preşedintele Institutului Cultural Român, Liliana Ţuroiu.

Despre EUROPALIA

Festivalul Internațional de Arte EUROPALIA este unul dintre cele mai importante festivaluri de artă din lume și este considerat manifestarea culturală de cea mai mare amploare din Belgia, organizată o dată la doi ani, sub patronajul Familiei regale a Belgiei, la Bruxelles și în zonele învecinate, inclusiv în alte ţări – Regatul Unit al Marii Britanii, Franţa, Olanda, Luxemburg și Germania.

Prezenţa României la EUROPALIA 2019, în perioada octombrie 2019 – ianuarie 2020, este asigurată de Institutul Cultural Român, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Culturii și Identității Naționale, Secretariatul General al Guvernului, cu sprijinul logistic al ICR Bruxelles.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19294 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*