Depășirile neregulamentare, taxate de poliția rutieră din Alba. În numai o zi, s-au aplicat sancțiuni de 34.125 de lei și au fost reținute 19 permise de conducere

razie-politieŞoferii care pun în pericol circulaţia rutieră, angajându-se în depăşiri neregulamentare au fost în atenţia poliţiştilor din Alba. Într-o singură zi au fost depistaţi 18 conducători auto care au încălcat regulile privind depăşirea. În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 131 de amenzi, au reţinut 19 permise de conducere şi au constatat 5 infracțiuni rutiere.

La data de 9 noiembrie 2016, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a normelor rutiere privind depăşirea.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale, din care 18 pentru depăşire neregulamentară. Au fost reţinute 19 permise de conducere, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi au fost constatate 5 infracțiuni la regimul rutier. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 34.125 lei.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23177 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*