Denisa Moga, o tânără artistă din Sebeș, ședință foto în Cetatea Alba Carolina. „Muzica este conceptul care mă definește și mă face să mă simt specială.”

denisa moga 18Denisa Moga, tânăra din Sebeș care începe să își facă tot mai simțită prezența în lumea muzicii din județul nostru și nu numai, a realizat, de curând, o ședință foto în Cetatea Alba Carolina. Elevă în clasa a X-a, ea a făcut primul pas înspre o carieră profesionistă, având în vedere faptul că, în această perioadă, lucrează la două piese, în studioul renumitului DJ DAV7 Music. “Până în momentul de față am cântat la diferite evenimente sau festivaluri și pot spune că am un cerc de fani, care admiră ceea ce fac și care mă încurajează să merg mai departe. De curând, am ales să lucrez cu un compozitor celebru, într-un studio profesionist, iar asta e cea mai bună dovadă a faptului că doresc să îmi fac un nume în lumea muzicală din România. În curând, cele două piese la care am lucrat în ultimele săptămâni vor apărea pe piață și sunt convinsă că se vor bucura de succes. , spune Denisa

La începutul lunii aprilie, Denisa Moga (despre care puteți afla mai multe lucruri AICI) a acceptat provocarea de a realiza o ședință foto în Cetatea Alba Carolina. Rezultatul, în imaginile de mai jos. (foto/Cornel Gruian, make-up/Cristina Grozav)

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 15859 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*