Denisa Bianca Anghel, fata care a intrat cu cea mai mare medie la Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” vrea să devină pilot. ,,Este suficient loc în vârf!”

denisa-bianca-anghelDenisa Bianca Anghel vine din judeţul Hunedoara şi a fost admisă prima, în acest an, la examenul de intrare în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” , cu media 9,94. Ne-a mărturisit, cu bucurie şi entuziasm, că visul ei s-a materializat. Poate unii dintre noi am uitat să credem în puterea voinţei şi în rolul perseverenţei în atingerea ţelului propus. Pentru Denisa, visul de a ajunge elevă a colegiului militar a apărut în clasa a V-a, văzându-l pe un coleg de al ei, acum elev în clasa a XII-a, şi a urmărit-o în toţi aceşti ani, muncind mult pentru îndeplinirea lui. A avut şi are toată susţinerea familie, chair dacă este unicul copil.

M-a impresionat maturitatea, atitudinea pozitivă, optimismul şi curajul ei. Programul colegiului îi convine foarte mult, trezirea de dimineaţă şi înviorare le îmbrăţişează întru totul. Colegii de an sunt o familie numeroasă. De aceea, vrea ca toţi colegii să facă faţă acomodării, având preocupări în a-i sprijini, încuraja şi motiva. Recompensele vin numai în urma unui efort susţinut şi necesită răbdare şi încredere.

Peste ani, se vede pilot, visul ei are deja aripi largi, zborul este frumos. Păstrându-şi încrederea, zâmbetul şi ambiţia, cu siguranţă va reuşi. Suntem convinşi, că vom auzi de rezultatele ei, în cei patru ani de colegiu. Felicitări, Denisa, şi mult succes! ,,Este suficient loc în vârf!” (Zig Ziglar)

Daniela Filimon

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24181 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*