Decizie recentă a Oanei Badea, primarul Aiudului: “Am luat decizia de a nu mai candida în structura națională. Politica a intrat, firesc, în plan secund”

oana badea„Realitatea este câ, de cand am devenit primar, administrația îmi ocupă aproape tot timpul. Politica a intrat, firesc, în plan secund. Am luat decizia de a nu mai candida în structura națională a femeilor, unde, din 2000 până în prezent, am deținut funcții de vicepreședinte, prim-vicepreședinte, secretar general. Cu siguranță, în calitate de primar, pot sprijini femeile puternice care au ales sau aleg să intre în viața politică. Un mandat pozitiv la primărie consolidează cel mai bine imaginea femeii om politic. Cu siguranță, femeile care aleg viața politică au încă nevoie de o reprezentare echilibrată. Cu siguranță, schimbarea de leadership este, în mod acut, o necesitate. Politic, îmi voi dedica energia înnoirii și reconstrucției locale pentru că orice construcție durabilă pornește cu începutul: o fundație solidă.”, a scris Oana Badea, primarul Aiudului, pe pagina sa de facebook.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16017 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

  1. Doamne ajuta , sa ai parte de sanatate pentru a le indeplini pe toate . Oamenii sant rai si asteapta prea multe de azi pe maine . Trebuie multa rabdare de la toti .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*