Decembrie: Documentarul „Roșia Montană, un loc la margine de prăpastie” proiectat la Cluj și București

„Două proiecții eveniment ale documentarului „Roșia Montană – un loc la margine de prăpastie, în  prezența regizorului german Fabian Daub vor avea loc pe 1 și 2 decembrie, la Noul Cinematograf al Regizorului Român. După vizionarea peliculei, invitați speciali de la Fundația Friedrich Ebert România vor participa la discuții cu publicul”, scrie hotnews.ro.

Tot hotnews.ro notează că „Rosia Montana – un loc la margine de prăpastie și-a avut debutul în cadrul Festivalului Filmfest Hamburg, în data de 30.09.2012 și la Sibiu, în cadrul Astra Film Fest unde a câștigat Premiul special pentru documentarul românesc. Urmatoarele proiecții în România vor avea loc așadar la București (Muzeul Țăranului Român/Noul Cinematograf al regizorului român), în 1 și 2 decembrie (orele 19.30 și 19.00) cât și, în 4 și 5 decembrie la Cluj (04.12 ora 20 la Cinema Victoria, 05.12 ora 18 Casa TIFF).”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22032 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

2 Comments

  1. Rosia Montana a ajuns la marginea prapastiei din cauza ca se amana repornirea mineritului de ani de zile, oamenii traiesc in somaj si in saracie, cu toate ca exista solutii pentru zona..

  2. astia tot fac filme, profita de pe urma suferintei rosienilor, iar solutia se amana de mai bine de 10 ani! sa se dea drumul la minerit, ca filmele ongistilor nu le tin de foame oamenilor si nici nu ajuta economia tarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*