DE CE șoferul care a condus haotic prin Alba Iulia nu a fost oprit de mașina de poliție care a trecut pe lângă el? Precizări din partea IPJ Alba

Incidentul petrecut, miercuri, la Alba Iulia, atunci când un șofer a stârnit panică după o cursă haotică în trafic a adus în spațiul public o întrebare legată de un echipaj de poliție aflat în zonă. Pe filmare se observă, într-adevăr, cum mașina de la IPJ Alba se intersectează cu autoturismul condus de bărbatul de 47 de ani, cu puțin înainte ca acesta să ajungă în sensul giratoriu din zona magazinului Unirea.

(Momentul în care mașina poliției s-a intersectat cu autoturismul în cauză poate fi văzut, în filmul de mai jos, la minutul  -4.00)

Iată punctul de vedere al IPJ Alba cu privire la acest subiect!

“Din vizionarea imaginilor rezultă, în mod evident, faptul că în momentul în care echipajul de poliție, care circula din sens opus, a întâlnit mașina în cauză, aceasta nu era condusă într-un mod periculos, care să atragă atenția, iar apelul pe 112 a fost primit după acest moment. După primirea apelului, echipajul de poliție rutieră din teren a fost direcționat imediat în zonă și a ajuns în 3 minute, imediat după ce șoferul a fost oprit de către cetățenii care au semnalat  prezența sa în trafic.”, au transmis reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Alba.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21467 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

  1. Poate cetățeanul are diabet și a făcut o hipoglicemie severă. Sunt mulți șoferi care suferă de boli care le-ar interzice condusul, dar cine să-i verifice ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*