Davinia, tânăra de 18 ani din Alba Iulia, implicată în accidentul de la Dumbrava, a decedat la spitalul din Târgu Mureș. Dumnezeu să o odihnească!

daviana ancaTragicul accident s-a petrecut duminică seara, pe Drumul Național 1, între Aiud și Turda, în zona localității Dumbrava.

Tânăra din Alba Iulia conducea un autoturism pe DN 1, iar în zona localității Dumbrava, aceasta nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns cu mașina pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR. În urma impactului, tânăra a rămas încarcerată în maşina pe care o conducea. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare din cadrul ISU Alba. Rănită grav, aceasta a fost transportată de urgență, cu un elicopter SMURD, la o clinică din Târgul Mureș, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, tânăra și-a pierdut viața pe masa de operație.

Davinia Anca împlinise 18 ani în luna octombrie 2015 şi era o artistă la începutul carierei. A studiat la Liceul de Arte „Regina Maria”, mai apoi la Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Alba Iulia. În 2012 a fost aleasă secretarul Biroului Executiv în cadrul Consiliului Județean al Elevilor din Alba.

„Am început să pictez de la 7 ani, pot spune un dar, o calitate, o moștenire. De-a lungul anilor, am participat la diferite concursuri accident 1și expoziții de pictura și desen cu lucrările mele atât locale cât și internaționale, unde m-am clasat pe un loc bun. Fiecare lucrare este unică în sine, fiecare fiind executată în totalitate manual, cu multă pasiune. Pictura este una dintre cele mai vechi expresii artistice umane. Arta este dăruire de trup și suflet prin culoare”, a scris tânăra pe blogul său.

Pe pagina de facebook a fetei, au început să apară mai multe mesaje din partea prietenilor și colegilor care au fost marcați de acest tragic eveniment.

„Nu se poate înțelege cât de grea e despărțirea, decât atunci când o fință dragă pleacă de lângă noi. O cauți şi nu o găsești,o strigi şi nu te aude,o aştepți si nu mai vine.Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă.O să ne fie dor de tine draga noastră Davi.Ai plecat prea repede de lângă noi.O să-ți simțim lipsa.Dumnezeu sa te odihneasca suflet drag şi frumos!”

„Draga Anca Davinia, ai plecat atâta de tânara dintre noi, ai fost ca si un înger pe acest pământ, frumoasa, inteligenta si plină de viata . Te iubim si vei rămâne mereu draga in viețile noastre.”

Foto: facebook, transilvanianews.com

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22951 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*