Daniel Zdrânc (PSD): Alba Iulia poate să fie #smart nu doar pe hârtie!

Având în vedere că în oraș avem foarte multe străzi neasfaltate sau asfaltate și ulterior sparte, tăiate și peticite, iar cei care ne conduc visează cai verzi pe pereți, uitând efectiv de nevoile de bază ale cetățenilor, cred că avem nevoie de un SISTEM DE MANAGEMENT AL ASFALTĂRII în oraș dar și de un om cu viziune care să îl pună în practică!
Să detaliez la ce mă gândesc:
Sistemul va folosi o bază de date formată din mai mulți indicatori despre starea străzilor din oraș, incluzând date despre când a fost asfaltată ultima dată o stradă, ce lucrări de întreținere s-au efectuat, tipul de soluție tehnică adoptată – pavaje sau asfalt, tipul de asfalt, daca au fost efectuate lucrări care au deteriorat strada și altele.
Apoi este creat un index cu privire la starea străzilor din oraș în funcție de care străzile sunt clasificate pe o scară mergând de la străzi în stare foarte bună la străzi în stare foarte proastă.
Acest sistem va permite evaluarea corectă a stării străzilor și planificarea bugetului de investiții în funcție de informațiile obținute.
În acest mod vom ști ce străzi vor fi reabilitate și când, iar consiliul local și primarul vor avea o imagine clară despre cum investesc fondurile pe care le au la dispoziție, precum și care sunt rezultatele reale!

Daniel Zdrânc, vicepreședinte PSD Alba

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21794 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*