Daniel Zdrânc: În Alba Iulia se pot face lucruri frumoase, fără foarte mulți bani, dacă am valorifica ce avem deja. 25 ani de indiferență nu înseamnă ca e totul pierdut!

În Alba Iulia am avut cândva un ștrand însă mulți dintre voi ați fost prea mici atunci ca să vă mai amintiți. Locația ajunsă acum o ruină încă există și se poate transforma oricând într-o bază de agrement sclipitoare. Un ștrand modern dotat cu tot ce trebuie, bazine , dușuri, teren de volei sau tenis de masă, terase, locuri de joacă pentru copii iar în imediata apropiere o pădure naturală cu poteci marcate , curățată și îngrijită.

Ce frumos ar fi să poți evada atât de ușor din jungla urbană și să petreci timp cu familia sau cu prietenii într-un loc plin de verdeață. Să te oprești din când în când să poposești preț de câteva minute la umbra unui copac și sa asculți trilurile păsărilor. Tot aici ar putea fi amenajate și câteva trasee offroad pentru biciclete cu diferite grade de complexitate ca să poată fi utilizate de toată lumea. Și iată cum o idee simplă ar putea aduce mai mult confort urban albaiulienilor, care așteaptă de două decenii să aibă un ștrand așa cum au multe alte orașe din județ.

Mai jos este una dintre ultimele poze de pe vremea când ștrandul încă era funcțional și o poză recentă cu pădurea de la schit.

Daniel Zdrânc, vicepreședinte PSD Alba

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*