Daniel Breaz, mesaj cu prilejul Zilei Internaționale a Studenților

Dragi studenți,

Ziua aceasta vă este dedicată vouă și nu întâmplător! Forța voastră creativă a schimbat în bine destinele unor națiuni, ați pus umărul la construcția societăților moderne și reprezentați o voce puternică, ce are ecou în comunitățile din care fiecare dintre voi face parte.

În ciuda contextului dificil în care ne aflăm astăzi, generat de pandemia de SARS-CoV-2, a incertitudinilor care dau peste cap orice strategie serioasă, știu că mulți dintre voi purtați în ADN una dintre capacitățile pe care poporul român le are de secole: aceea de a se adapta. Aveți acea capacitate de a vedea cu ochi noi, așa cum spunea Marcel Proust, referindu-se la adevăratele călătorii de descoperire. Iar acest atu vă transformă pe mulți dintre voi, în adevărați lideri îndrăzneți, competitivi și creativi, care cred în valori precum angajamentul față de performanță, lideri de care societatea actuală are cu siguranță nevoie.

Sunt multe de construit dar sunt convins că vă veți aduce aportul la consolidarea unei societăți reziliente, performante și sănătoase. Veți inspira, prin faptul că o bună parte dintre voi v-ați găsit deja elementul, citându-l, din nou, pe marele Sir Ken Robinson și sunt convins că veti ajunge lideri în domeniile care vă reprezintă și în care v-ați decis să performați!
Și eu am multe de învățat de la voi. Astfel, mă bucur ori de câte ori am ocazia să interacționăm și mai ales atunci când colaborăm, în mod constructiv, în cadrul numeroaselor proiecte dezvoltate special pentru voi de Universitatea “1 Decembrie 1918”.

Vă mulțumesc pentru seriozitate și pentru atenția pe care o acordați parcursului academic! Acesta este un semn de respect atât față de profesorii voștri dar și față de prezentul și viitorul acestei țări care are atât de mare nevoie de capital intelectual, de energia, curajul și perseverența voastră!

La mulți ani, dragi studenți!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23224 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*