Cursurile de la Școala gimnazială ” Avram Iancu” și Liceul de Arte ” Regina Maria” din Alba Iulia vor începe conform programului inițial

Prefectul județului Alba , domnul Nicolae Albu s-a întâlnit în cursul zile de marți, 21 ianuarie 2020, cu inspectorul școlar general al ISJ Alba, domnul Cornel Sandu și inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Alba, domnul Dogaru Florin, în vederea discutării modificării programului de începere a cursurilor la Școala gimnazială ” Avram Iancu” și Liceul de Arte ” Regina Maria” din Alba Iulia.

În cadrul întrunirii s-a decis, după consultările avute cu profesorii și părinții elevilor celor două unități de învățământ menționate, ca  ora de începere a cursurilor să fie 08.00, conform vechiului program, incepand de luni, 27 ianuarie a.c.

 ” Precizez că inițiativa ISJ Alba de modificare a programului cursurilor a fost doar o încercare temporară în vederea fluidizării traficului din zonă. În aceste zile am primit o serie de sesizări din partea unor părinți nemulțumiți de modificarea adusă programului cursurilor elevilor, pe care doresc să-i liniștesc, în sensul că se revine la programul inițial. Totodată, ca măsură de sprijin, Poliția rutieră va asigura fluidizarea circulației prin prezența unor echipaje în zonă. ” a declarat prefectul Nicolae Albu.

Instituția Prefectului- Județul Alba

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20663 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*