Cursuri de Teatru pentru copii, tineri și adulți la Alba Iulia. Mai multe detalii în text

Mircea Trifu

teatruCasa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, în colaborare cu „Teatru pentru Viaţă” organizează Cursuri de Teatru la Alba Iulia. Programul va cuprinde un curs pentru tineri şi adulţi, şi un curs pentru copii (11-15 ani). Cursul, structurat pe module a câte două luni, 2h/săptămână, va începe vineri 7 februarie ora 19, la Casa de Cultură  a Studenţilor, Sala Oglinzilor şi este adresat tinerilor, studenţilor, dar şi adulţilor interesaţi de Arta Teatrală. Orele de actorie pentru copii, „after-school classes”, vor începe marţi, 20 februarie, la ora 17 şi are de asemenea o structura modulară-2 luni/1 h săptămână.

Cursul, susţinut de actriţa Eva Crişan este elaborat pe baza exerciţiilor şi antrenamentelor care formează actori profesionişti în Universitate, valorifică personalitatea fiecărui cursant şi sunt grupate în scopul unei gândiri vii, generatoare de energie creatoare. Exerciţiile selectate se adresează direct forţei şi inteligenţei emoţionale. Fii liber, creativ, deschis! Cursul oferă tinerilor posibilitatea de a-şi descoperi şi a pune în practică capacitatea creatoare prin jocuri, improvizatii, team-building. Cuprinde de asemenea exerciţii de dicţie şi public-speacking. Oferă-ţi libertate şi bucurie, fii gata de a primi enorm şi de a dărui enorm. Teatrul este a fi împreună cu ceilalţi.

teatru„Teatru pentru Viaţă” este un proiect al cărui target este dezvoltarea resurselor umane ale comunităţii, prin deschiderea către teatru şi valorificarea potentialului enorm de talent al tinerilor din Alba Iulia. Jocurile teatrale, o cale regală spre cultură!

Eva Crişan: „Ceea ce este unic şi se exprimă cu mijloace proprii este inestimabil. Teatrul este Alternativa pentru a valorifica personalitatea umană, într-o societate care anulează individul. Sufletul omului este cel mai grandios spectacol inventat vreodată”.

Contact: Eva Crisan teatrupentruviata@gmail.com

Telefon 0746479172

Eva Crisan este actriţă cu o experienţă a peste 30 de roluri interpretate la Teatrul National Cluj şi cu performanţe recunoscute la nivel naţional şi internaţional ( 2013-Marele Premiu la Festivalul Internaţional “Slavija”, cu “Ioana d’Arc, un spectacol selecţionat din 180 de aplicaţii a opt ţări participante; 2012- nominalizare Uniter la Concursul de dramaturgie Cea mai bună piesă Românească, cu piesa de teatru ”Mr. Nobody”) şi specializare, training, ateliere, workshopuri cu personalităţi din ţară (Andrei Şerban, Mihai Măniuţiu, Alexandru Dabija, David Esrig,etc.) şi din străinătate (Roberto Bacci, Centrul de Cercetări Teatrale Pontedera, Sylvain Groud, Opera din Paris, Andrej Lebowski, Univ. St. Petresburg, David Zinder, Univ. Tel Aviv, etc. Colaborări: Academia Română din Roma, Almeida Theatre, Londra; compania Christine Bastin, Paris; Institutul Roman de Cultura din Veneţia, Academia Română din Budapesta, etc.)

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22526 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*