Curs de specializare dedicat Evaluării de Proiecte, organizat la Alba Iulia

evaluator proiecteSpecialiștii în scrierea și implementarea de proiecte cu finanțare din fonduri nerambursabile, care lucrează în cadrul unor companii, ONG-uri, instituții sau compartimente ale instituțiilor publice,  dar și antreprenorii, pot participa la cursul de specializare Evaluator Proiecte, curs acreditat ANC, organizat în municipiul Alba Iulia. Participanții vor avea ocazia să dobândească cunoștințe specifice evaluării de proiecte de la lectori, evaluatori specializați, care au evaluat un număr considerabil de proiecte pentru diferite programe operaționale: PHARE, POSDRU, AFCN, POSCCE, PNDR, Fonduri Norvegiene.

Cursul de Evaluator Proiecte

Potrivit organizatorilor,”Principalul beneficiu pe care îl urmărim pentru participanți, la acest curs de specializare, sunt modulele practice pentru evaluarea cererilor de finanțare depuse în cadrul diferitelor programe operaționale care vor aduce odată cu acestea un plus valoare prin împărtășirea experiențelor de succes, cum am început evaluarea, unde am greșit și cum am gestionat situațiile existente.”

Persoanele care au finalizat cursul de Evaluator Proiecte au fost entuziasmate iar feedback-ul lor este cea mai bună metodă de promovare : ”Vă rog  să transmiteți mulțumiri întregii echipe METODICA pentru profesionalism. Mă  bucur foarte mult că am urmat acest curs cu voi. Am înscris încă 3 persoane la următoarea grupă, o sa mai recomand și altor persoane și pe viitor să urmeze unul din cursurile pe care le aveți autorizate. Vă rog să mă țineți la curent cu alte noutăți legate de evaluări sau de alte cursuri” – cursant.

Cursul de specializare “EVALUATOR PROIECTE” este acreditat de Autoritatea Națională de Calificări – ANC (Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educație Naționale și Cercetării Științifice), cod COR 241263. Este un curs de tip excelerated learning, adică un curs intensiv, care are 40 de ore la sfârșitul căruia absolvenții vor primi un certificat de absolvire ANC recunoscut la nivel național și  european.

Înscrierile se pot face prin telefon la 0741 59 89 19 sau prin e-mail: bolojan.dana@gmail.com, office@metodica.ro

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*