Curăţenie de toamnă pe Mamut. Zeci de copii și adulți, membri ai Lions Club Alba Iulia, prezenți la acțiune

Sâmbătă, 27 octombrie 2018, membrii Lions Club Alba Iulia au mers cu mic, cu mare în pădurea de pe Dealul Mamut ca să adune deşeurile “uitate” în urmă de oamenii care frecventează zona. Acţiunea a reunit zeci de adulţi şi copii.

Ecologizarea a devenit o adevărată competiţie pentru cei mici. Aceştia au format echipe şi au concurat care dintre ei adună cel mai mare număr de saci de gunoi. Premiile puse în joc au fost simbolice, dar cantitatea de deşeuri “recoltată” din pădure a fost una substanţială. Un maldăr de saci de gunoi a fost ridicat la sfârşitul acţiunii de Polaris.

Cu această ocazie, membrii Lions atrag din nou atenția asupra importanţei protejării naturii şi promovează dezvoltarea simţului civic în rândul albaiulienilor.

Lions Club Alba Iulia este parte componentă a celei mai mari organizaţii de voluntari din lume – Lions Clubs International, care numără 1,4 milioane de membri. Domeniile în care Lions Club Alba Iulia desfăşoară activităţi de voluntariat sunt sănătate publică, ecologie, sport şi cultură.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23584 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*