„Cupa Iepuraşului” TNL Cricau şi-a desemnat premianţii

Ieri, pe Stadionul „Decebal“ din Cricau s-a desfăşurat prima ediţie a Cupei Iepuraşul la fotbal,organizata de aripa tanara a Partidului National Liberal Cricau si anume Tineretul National Liberal Cricau în coordonarea ing. Nicolae Iacșa,secretarul organizatiei PNL Cricau si a unui om cu mare suflet pentru sport Darius Iacșa.

Alaturi de noi au fost si oficialitatile precum primarul comunei, domnul Lupsan Emil si viceprimarul Suteu Liviu, care ne-au ajutat cu drag la pregatirea acestui eveniment inedit la noi in comuna si ne-au fost alaturi in tot momentul oferindu-ne sprijinul logistic si material pentru realizarea acestei eveniment.

La competitie au participat 52 de copii si adolescenti intre 7-20 de ani din Comuna Cricau. Competitia s-a desfasurat pe grupe de vastra: 7-10 ani; 11-15 ani, respectiv tineri 16-20 de ani.

Organizatorii au oferit cupe, diplome, premii pentru castigatori iar restul concurentilor au primit o diploma de participare si câte un iepuraş de ciocolată, pentru că acesta este şi numele competiţiei, iar copiii si adolescentii  au fost foarte entuziazmati si fericiţi să participe.

La eveniment au partipat ca invitati domnul presedinte al PNL Alba Teodor Atanasiu, Simion Cretu prim-vicepresedinte, vicepresdintii Florin Roman, Mihai Nicusor, Nicolae Popa. De la organizatia municipala Alba Iulia au fost prezenti in frunte cu domnul presedinte Gabriel Pleșa, Nistor Nicolae si Gabriel Lupea, Ciucur Ovidiu de la organizatia de tineret.

поисковый аудитанонимайзер одноклассники бесплатно

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20590 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*