Cum va ieși drumul din Gârbova din ”Epoca de Piatră”. Precizări din partea municipalității din Aiud

primaria-aiudCetățenii judecă foarte limpede modul de abordare al problemelor de către aleșii lor. Presupun că, spre exemplu, un consilier județean intră bine informat în ședințe, iar unde nu înțelege îi întreabă pe cei care cunosc detaliile tehnice ale problemei.

Aflăm că, un consilier județean confundă reabilitarea cu modernizarea și insistă ca în anul 2017 să rămânem la stadiul drumului de piatră.

Cu privire la elogiul adus Hotărârii Consiliului Local Aiud nr. 95/2004, facem precizarea că studiul de fezabilitate aprobat fix înainte de alegerile din anul 2004, nu mai este de actualitate. Argumentăm aceasta, prin faptul că așa cum reiese din soluția propusă, rezultă o pietruire îmbunătățită, adică reabilitarea presupunea realizarea unor parametri tehnici, mult inferiori indicatorilor care se impun la această dată (exemplificăm, printre altele, utilizarea metodei reciclării în situ cu adaos de 6% ciment).

Așadar, dacă pietruirea este o soluție în anul 2017 pentru unii, dialogul executivului local cu Consiliul Județean a condus la singura soluție viabilă, asfaltarea.

Pe cale de consecință, ne asigurăm că în bugetul Consiliului Județean există prevăzute resurse necesare unui nou studiu de fezabilitate, adaptat intenției și normelor care se impun în materie.

Ceea ce depinde de noi s-a făcut deja. Ceea ce depinde de Consiliul Județean se va reflecta în buget.

Prin urmare, toată lumea la treabă.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23626 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*