Cum alegi crema antirid potrivită pentru nevoile tenului tău

Pe măsură ce înaintăm în vârstă se produc anumite schimbări ce se răsfrâng adesea pe chip și pe corp. În general, femeile sunt cel mai vizibil afectate de aceste modificări, mai ales în zona feței. Fiind preocupate întotdeauna să își conserve frumusețea și sănătatea, ele se află mereu în căutarea unei soluții eficiente care să prevină ridurile sau care să diminueze efectele acestora. Așadar, cele care utilizează un tratament antirid eficient, compatibil cu tenul lor, cu siguranță că se vor bucura de rezultate bune, pe termen lung.

Cea mai bună cremă antirid

Pierderea elasticității de la nivelul pielii este unul dintre motivele care determină apariția liniilor fine, așadar femeile care se confruntă cu astfel de probleme își doresc să găsească cea mai bună cremă antirid. Alegerea unui astfel de produs nu este deloc ușoară, având în vedere varietatea produselor existente pe piață la ora actuală. Cum am putea să deosebim cremele antirid de calitate de celalalte articole de pe piață? Multe dintre femei tind să aleagă în funcție de brand și de preț, dar există și o serie de alți factori ce pot fi luați în considerare. Iar după un proces amplu de documentare, este imposibil să nu găsești crema antirid ideală pentru tenul tău. Iată câteva sfaturi ce îți pot fi de folos în cadrul procesului de selecție:

  1. Alege crema în funcție de necesitățile pe care le ai și în funcție de compatibilitatea cu pielea ta!

Așadar, dacă ai tenul mixt sau gras, alege o cremă special concepută care să nu blocheze porii și care să nu încarce pielea. Dacă ai tenul sensibil, optează pentru o cremă cu textură ușoară care să favorizeze secreția de colagen, fără să provoace iritații la nivelul pielii.

  1. Hrănește și hidratează pielea!

Optează pentru un tratament antirid cu multe vitamine: A, E și D. De exemplu, crema Algaderm Anti-Age de la Gerocossen este un produs de calitate, conceput cu 98% ingrediente de proveniență naturală – alge și colagen, care revitalizează țesutul, îmbunătățind elasticitatea și rezistența pielii.

  1. Folosește o cremă antirid de ochi!

Pentru zona din jurul ochilor, va trebui să utilizezi o cremă antirid specială, destinată pentru acea parte mai delicată a feței, unde își fac apariția primele riduri. Mulți oameni consideră că produsele antirid ar trebui utilizate doar de către persoanele trecute de 40 de ani, fapt care contravine cu părerile specialiștilor. Aceștia susțin că după împlinirea vârstei de 25, ar trebui să folosim în mod frecvent creme eficiente pentru a preveni ridurile. Așadar, pentru a te asigura că vei obține cele mai bune rezultate, ar fi indicat să alegi o cremă antirid eficientă care să te ajute să îți recapeți elasticitatea, estompând liniile fine și ridurile profunde.

Gerocossen, companie cu renume mondial

Dacă te afli în căutarea unei creme antirid, ai putea să intri pe site-ul gerocossen.ro și să alegi din catalogul de produse al companiei. Gerocossen este o companie de origine română care a devenit recunoscută și pe plan internațional datorită calității și diversității cosmeticelor pe care le oferă.  Produsele nu sunt și nu au fost testate pe animale niciodată, fiind respectată directiva UE din 11 martie 2009, conform căreia testarea pe animale este interzisă în Uniunea Europeană

Investind constant în modernizarea și dezvoltarea laboratoarelor de lucru, producătorul oferă linii de cosmetice inovatoare, bazate pe ingrediente naturale: ulei de argan organic, celule stem, alge marine sau extractul de melc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23651 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*