Cui poti oferi cadou cani personalizate, cu ce ocazie si de ce?

Varianta unei cani personalizate este cea mai buna optiune pentru cei care doresc sa faca un un mic cadou unei persoane dragi si nu stiu ce sa aleaga, astfel incat sa nu mai dea gres cu decizia luata si cadoul sa nu se repete cu un altul din trecut.

Canile personalizate din oferta magazinului online Printbu.ro pot fi darul perfect pentru sot sau sotie, pentru copii si bunici, pentru colegi de banca sau colegi de birou, chiar si pentru profesori si sefi. Unele se pot personaliza cu fotografii astfel incat sa reprezinte un cadou sentimental, altele pot fi personalizate astfel incat sa nu exprime nimic emotional, dar sa transmita un mesaj puternic precum “Cel mai bun sef”, “Cel mai bun coleg”, “Jumatatea mea”, iar lista poate continua.

Oferta de cani personalizate include numeroase variante, disponibile pentru preferintele fiecarui client in parte

Pentru ca nu toata lumea gandeste la fel, unii fiind foarte pretentiosi sau greu de impresionat, oferta de cani personalizate este atat de variata, incat este imposibil ca si cel mai exigent om sa nu ramana placut surprins. Pentru doamnele si domnisoarele cochete si moderne care au nevoie de o cana pe care sa o foloseasca la birou, exista varianta rafinata a canilor personalizate sidefate sau windsor. Pentru pasionatii de fotbal si nimic altceva, exista varianta unor cani personalizate cu maner fotbal, cu o minge, ce pot fi personalizate cu numele, data nasterii, dar si cu o fotografie a destinatarului.

Pentru cei mai mici membri ai familiei, exista o oferta foarte variata de cani personalizate, cu desene animate, cu posibilitatea de a pune o fotografie reprezentativa, numele, data nasterii, incadrate intr-o rama haioasa. Pentru cei care consuma foarte multa cafea, magazinul online Printbu ofera posibilitatea de a-si comanda cesti de cafea personalizate cu poza si nume, numai cu nume, cu lingurita, sau seturi pentru cupluri.

In cazul in care cana personalizata este oferita cadou cu ocazia unei aniversari, exista o categorie speciala de cani aniversare care includ poze, nume, numarul de ani si o urare, cani care sunt si pe interior personalizate, nu numai la exterior. Pentru a oferi un dar unui coleg de munca, de clasa, unui manager, unui sef, canile personalizate cu mesaj sunt varianta ideala. Acestea nu sunt o alegere mult prea personala, iar in functie de mesajul scris, poate aduce o promovare sau o prietenie mai stransa.

Fara doar si poate, canile personalizate reprezinta varianta de cadou pentru care opteaza din ce in ce mai multi oameni in ziua de astazi, atat cei car raman in pana de idei, cat si cei care s-au saturat sa faca daruri clasice, banale, care nu transmit nimic.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21520 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*