Cugir: Un bărbat și fiul său minor au fost reținuți de poliție

Poliţiştii din Cugir au reţinut un bărbat din oraş şi pe fiul acestuia, ce sunt bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă. Pentru prinderea celor doi, poliţiştii au organizat un flagrant.

La data de 16 ianuarie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 36 de ani, din Cugir şi pe fiul acestuia, un minor în vârstă de 16 ani, în timp ce încercau să vândă produse electronice provenite dintr-un furt, faptă ce a fost reclamat poliţiei în data de 12 ianuarie 2018.

Se pare că, cei doi ar fi pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă din Cugir şi ar fi sustras mai multe produse electronice a căror valoare a fost estimată la 2.300 de lei. Poliţiştii i-au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri, 17 ianuarie 2018, îi vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17452 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*