Cugir: S-a dezbrăcat în camera de gardă și a înjurat cadrele medicale. În cele din urmă a fost reținut de poliție

Poliţiştii din Cugir l-au reţinut pe un tânăr din oraş care este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta, fiind în stare de ebrietate, ar fi provocat un scandal şi ar fi avut un comportament indecent, în timp ce se afla în incinta spitalului din Cugir.

La data de 21 august 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 28 de ani, din Cugir, pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ”tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „ultraj contra bunelor moravuri”.

Se pare că, în seara zilei de 20 august, tânărul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-ar fi prezentat la camera de gardă a spitalului din Cugir, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, în urma unei agresiuni. Tânărul ar fi avut un comportament agresiv, adresând injurii personalului medical, iar, la un moment dat a renunţat la vestimentaţie şi a avut un comportament obscen. Urmează ca, în cursul zilei de miercuri, 22 august, tânărul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23626 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*