Cugir: Medic egiptean la secția de obstetrică-ginecologie. Faceți cunoștință cu Mostafa Mahmoud Ismail

Conducerea Spitalului a anuntat ca incepand din luna decembrie 2017, la Compartimentul ObstetricaGinecologie al spitalului  va lucra doctorul specialist Mostafa Mahmoud Ismail.  Doctorul Mostafa este nascut in data de 23.10.1985, de origine egipteana, este casatorit si are un copil.   A terminat facultatea la Cairo, iar rezidentiatul l-a urmat la Universitatea de medicina si farmacie Victor Babes din Timisoara. A lucrat 2 ani in Anglia, in perioada 2012-2014 in Manchester, iar din 2014 si-a continuat activitatea in Timisoara. In 2017 a inceput studiile postuniversitare de doctorat la Facultatea de medicina din Sibiu si totodata urmeaza cursurile de supraspecialitate pe fertilizare in vitro la Universitatea de medicina si farmacie din Cluj Napoca. Incepand cu anul 2017 s-ai desfasurat activitatea in diferite cabinete medicale private de renume din Alba si Sibiu.

In prezent s-a stabilit in Cugir, odata cu angajarea la Spitalul Orasenesc Cugir, desfasurandu-si activitatea atat in Ambulatoriul de specialitate cat si pe sectie. Isi desfasoara activitatea de luni pana vineri intre orele 07.00 – 14.00.

,, Sunt profund impresionat de ceea ce am gasit la Spitalul din Cugir.  Cand m-am inscris la concurs si m-am prezentat la sediu, ma asteptam sa fie un spital mult mai mic, cu oportunitati restranse, insa odata efectuata vizita de recunoastere, ca sa zic asa, am fost placut surprins sa vad conditiile in care se desfasoara activitatea in unitate, aparatura din policlinica este una de ultima generatie. Se pot face multe lucruri frumoase in domeniul meu de activitate cu asemenea dotari. De cand am luat examenul pe post, conducerea spitalului a dat dovada de promtitudine si seriozitate in privinta angajamentelor pe care  si le-a asumat. Sunt convins ca o sa asiguram o calitate a serviciilor medicale pe care o asteapta orice pacienta a acestui oras si nu numai.” ne-a declarat medicul Mostafa Mahmoud Ismail.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*