Cu gunoiul la purtător. O femeie din Alba Iulia și un bărbat din Mihalț au fost amendați de poliția locală după ce au depozitat, ilegal, deșeuri

alba iulia gunoaiePolițiștii locali din Alba Iulia au organizat, în data de 1 februarie 2017, o acțiune care a avut drept scop identificarea şi sancţionarea persoanelor care depozitează, ilegal, deşeuri de orice tip pe raza municipiului Alba Iulia. În urma acțiunilor specifice de pândă efectuate la containerele de pe raza municipiului, cât și în zonele unde au apărut „rampe clandestine de depozitare a deșeurilor’’, polițiștii locali au surprins două persoane în timp ce aruncau deșeuri menajere și industriale.

gunoaie alba iuliaPrima persoana surprinsă, numitul C.M., este domiciliat în comuna Mihalț. Acesta a fost surprins în timp ce arunca doi saci de reziduri menajere la containerele amplasate pe strada Arnsberg.

De asemenea, numita G.C.G., domiciliată în Alba Iulia, a fost surprinsă aruncând deșeuri industriale pe rampa clandestina situată la intersecția Șoselei de Centură cu Calea Ciugudului.

 

amenda gunoiDrept urmare, persoanele în cauză au fost interceptate, legitimate și sancționate, conform prevederilor Art. 2, Cap. B, Pct.20 din H.C.L. nr. 299/2006 Mod. cu HCL nr. 138/2007, cu amenzi în cuantum de 400 lei. Polițiștii locali vor continua acțiunile de supraveghere atât la rampele clandestine de la intrările din oraș, cât și la containerele din municipiu în vederea prevenirii unor astfel de fapte cu caracter ilicit.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25394 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*