Crezi că problemele tale nu au rezolvare? Hai la psiholog!

arion madalina 3Într-un cadru confortabil şi plin de siguranţă, întrebările tale vor avea răspuns. În Sebeş, există un astfel de loc… Un loc unde stai cu tine… Un loc unde îţi acorzi (un alt fel de) timp… Un loc unde nu te ceartă, nu te judecă, nu te critică nimeni… Se poate întâmpla să nu mai găseşti răspunsuri care să te satisfacă. Sau apar probleme care par a nu se mai putea rezolva. Treci printr-o despărţire de persoana iubită, ori poate cineva drag din jurul tău nu mai există, sau poate zilele îţi par poveri grele şi nu mai vezi frumuseţea vieţii. Poate vrei în viaţa ta un copil şi nu reuşeşti sau treci printr-un impas frate cu depresia sau anxietatea.
arion madalina 2Cabinetul de Psihologie” Arion Mădălina”, din Sebeş, pune la dispoziţia ta un loc, în care te poţi plimba în siguranţă înainte şi-napoi, în trecut şi-n viitor, aici şi acum, acolo şi atunci când, cum…cât poţi şi simţi tu nevoia. V-aţi gândit vreodată că suntem arhitecţii propriei noastre nefericiri? Că poţi rămâne o victimă sau poţi să-ţi porţi cu demnitate cicatricile înţelegerilor şi cu regulile jocului învăţate, să faci o artă din a trăi? Psihologul de aici, Mădălina Arion, este împotriva durerii şi urmăreşte în practica ei o devirusare mentală şi emoţională.  Metoda ei de lucru este o formulă proprie, rafinată pe parcursul anilor de studiu practic şi teoretic în meandrele psihicului şi împlinirii. Ce urmăreşte cu fiecare persoană este dezvoltarea “muşchiului”  conştientizării, al detaşării emoţionale, al atenţiei extreme asupra a ceea ce gândim şi transmitem.

madalina arion 1Ce se întâmplă cu omul la finalul acestui proces? Se eliberează de regrete, de ignoranţă, de vini imaginare, de speranţe nenecesare, îşi asumă conştient efortul de creare a împlinirii personale.
Pe lângă psihoterapie individuală, de cuplu, pentru mame sau copii, cabinetul de psihologie din Sebeş, oferă şi examinări psihologice pentru obţinerea permisului auto, pentru obţinerea permisului de port-armă, oferă avize psihologice la angajare, testări psihologice pentru Comisia de Handicap (stabilire diagnostic, IQ). Mai oferă şi suport psihologic pentru bolnavii de cancer (psiho-oncologie) cât şi pentru aparţinătorii acestora.
Pentru că fericirea nu se mai “întâmplă” sau îţi doreşti dezvoltare personală, mergi la specialist. Acest loc minunat, se găseşte în Sebeş, strada. Șurianu, nr.30 (în curtea fostei policlinici), iar pentru a-ţi face o programare sună la 0748834204. Începe să gândeşti bine, ca să te simţi bine!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*